|
|
|
 |
Zespół muzyczny "MY WE DWOJE" Wołów-Brzeg Dolny-Wińsko- Warzęgowo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
Zapraszamy Was do dyskusji na naszym forum.
Forum - Czy moglibyście powiedzieć coś wyjątkowego o programie Work and Travel w USA?
Fatta (Gość)
| | Zastanawiam się, czy warto brać udział w programie Work and Travel w Stanach Zjednoczonych. Myślę, że to świetna okazja, by połączyć pracę z podróżowaniem i zobaczyć kawałek świata. Z tego, co słyszałem, uczestnicy mają możliwość pracy w różnych branżach, co daje im sporo doświadczenia zawodowego. Z kolei w wolnym czasie mogą zwiedzać najbardziej znane miejsca w USA. To także doskonała okazja do nauki języka angielskiego w naturalnym środowisku. Macie jakieś osobiste doświadczenia związane z tym programem?
| | | | Gayy (Gość)
| | Ja również mam świetne wspomnienia z programu Work and Travel! To doskonały sposób na połączenie nauki i zabawy. W trakcie pracy nauczyłem się wiele o amerykańskim rynku pracy, a także o sobie. Chciałbym szczególnie podkreślić, jak bardzo rozwinął się mój angielski. Czas spędzony w USA to także niezapomniane przygody podróżnicze – od zwiedzania metropolii po małe miasteczka, gdzie można poczuć prawdziwą atmosferę życia amerykańskiego. To po prostu niezastąpiona okazja na rozwój osobisty i zawodowy! | | | | Siffwek (Gość)
| | Zdecydowanie polecam Work and Travel News! To niesamowita szansa, by poznać amerykańską kulturę i nawiązać przyjaźnie z ludźmi z różnych zakątków świata. Praca w USA pozwala nie tylko zarobić, ale także rozwinąć umiejętności, które są cenione na rynku pracy. W zależności od lokalizacji można zobaczyć prawdziwe amerykańskie miasta, jak Nowy Jork czy Los Angeles, albo przeżyć lato w malowniczych rejonach, jak parki narodowe. Co najważniejsze, to wyjątkowa możliwość na poznanie siebie poprzez nowe wyzwania! |
Odpowiedz:
Tematy łącznie: 574 Posty łącznie: 41744 Użytkownicy łącznie: 1
|
|
 |
|
|
|
|
|
Eugeniusz Opyd
WARZĘGOWO 14